By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close

Forums - General Discussion - Laten we Nederlands spreken

Hallo iedereen! Aangezien er al threads zijn voor het Frans, Spaans, Portugees en Japans, dacht ik dat een Nederlandse versie ook wel leuk zou zijn. Veel Nederlandstaligen zullen er hier op dit forum waarschijnlijk niet zijn, maar met een beetje geluk raken we wel aan 10 posts of zo.

Dus... Laten we beginnen met onszelf voor te stellen? Van waar kom je, waar woon je, welke games speel je graag...Around the Network

Hallo.

Ik ben OTBWY. Ik ben 28 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Groot-Brittannië. Sinds 2010 woon en werk ik in Nederland. Sinds dit jaar heb ik een Nederlands paspoort.

Ik speel graag op meerdere platformen, waaronder ook veel retro consoles. Momenteel speel ik Switch het meest.Oh Nederlands. Ik spreek en beetje Nederlands, ik woon in Rotterdam, Ik woon hier al 2 jaar :)Woon al heel mijn leven in Rotterdam (HRO staat voor Hogeschool Rotterdam, had mijn schoolaccount gebruikt voor dit account maar wil het binnenkort veranderen naar een leukere naam). Normaal speel ik altijd op een Nintendo console, maar de Switch spreekt mij totaal niet aan op het moment. Dus momenteel houdt de PS4 mij genoeg bezig.think-man said:
Oh Nederlands. Ik spreek en beetje Nederlands, ik woon in Rotterdam, Ik woon hier al 2 jaar :)

Ik woon in Utrecht en ik werk in Amsterdam. Het is raar(weird) om Nederlands hier te praten.Around the Network

Kijk eens aan een Nederlands topic. 

Ik durfde het zelf nooit te maken, maar het zal wel zoals met vakantie zijn; er zijn altijd Nederlanders. Ik kom zelf uit de omgeving van Rotterdam, altijd in Hoogvliet gewoond maar nu in Heinenoord, onder Barendrecht, bekend van de tunnel (als het al bekend is).

Opgegroeid met Nintendo dankzij mijn tante, en dat is een beetje blijven hangen. Komt voor driekwart door Zelda denk ik. Daarnaast ook altijd een tweede console gehad, wat meestal een PlayStation was. Op console speel ik het meest Adventure games, maar mijn andere ding is toch wel bouw en management spellen op de PC, ik speel Rollercoaster Tycoon 2, SimCity 4 en Anno 1602 al sinds ze uitkwamen.

think-man said:
Oh Nederlands. Ik spreek en beetje Nederlands, ik woon in Rotterdam, Ik woon hier al 2 jaar :)
HintHRO said: 
Woon al heel mijn leven in Rotterdam (HRO staat voor Hogeschool Rotterdam, had mijn schoolaccount gebruikt voor dit account maar wil het binnenkort veranderen naar een leukere naam). Normaal speel ik altijd op een Nintendo console, maar de Switch spreekt mij totaal niet aan op het moment. Dus momenteel houdt de PS4 mij genoeg bezig. 

Hee, Rotterdammers. Waar als ik vragen mag (een windrichting is voldoende hoor) ?Nederlands spreken en geen enkele die van België komt, dat mag gewoon niet ;)
Ik lees veel op vgchartz, maar post eigenlijk zelf weinig, maar dit kon ik niet laten passeren.

Op dit moment speel ik vooral PS4 (spider-man net platinum, en ik sta klaar voor ofwel persona 5 ofwel divinity 2.
Op de pc speel ik ook vaak, maar nu iets minder.
Een switch is al een tijdje het plan om te kopen, maar met de geruchten dat er een switch 2.0 komt met beter scherm en batterij ben ik toch van plan nog even te wachten.

Eigenlijk is dit een oude naam, meestal ga ik onder MathroyZal dan maar de thread taggen :p


Goedenavond beste Nederlanders op VGchartz!Hoi! Woon in rotterdam en 31 jaar 

My youtube gaming page.

http://www.youtube.com/user/klaudkil