By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close

Forums - Website Topics - The VGChartz Website Development Thread - Post Suggestions/Feedback.

vivster said:
cycycychris said:
vivster said:

Can we please take away the ability of people without forum posts to spam on walls and DMs? Or maybe limit them in general? Nobody needs to write more wall posts than one per minute.

This problem with bots spamming people has been going on for months now. It has slowed down a bit but just now I got another one who spammed 200 posts on my wall in mere minutes.

edit: just came back to 400 new wall posts. Is there a way to delete wall posts when you ban those bots?

I've let CGI know to use spam delete on this spam bot so the spam can be mass deleted from your wall.

I do think that limited wall post to a certain post total or a time amount per post is not a terrible idea though.

Thank you.

Any reason why this "spam delete" is not just used on every spam bot? Seems useful. Just woke up to a new big wave.

As Jwein mentioned, "spam delete" deletes everything that a user has done. Its an option during the banning process, but only head mods have it to avoid mistakes being made. So I perma the bots to avoid future spam and cgi when he came back online used the spam delete.

We try to keep an eye out for spam bots, but we don't catch everything. If one spams your wall send a mod a pm and we'll take care of it.



     

Check out my lastest games review: Fast RMX and  Snipperclips: Cut it out Together

Around the Network
cycycychris said:
vivster said:
cycycychris said:
vivster said:

Can we please take away the ability of people without forum posts to spam on walls and DMs? Or maybe limit them in general? Nobody needs to write more wall posts than one per minute.

This problem with bots spamming people has been going on for months now. It has slowed down a bit but just now I got another one who spammed 200 posts on my wall in mere minutes.

edit: just came back to 400 new wall posts. Is there a way to delete wall posts when you ban those bots?

I've let CGI know to use spam delete on this spam bot so the spam can be mass deleted from your wall.

I do think that limited wall post to a certain post total or a time amount per post is not a terrible idea though.

Thank you.

Any reason why this "spam delete" is not just used on every spam bot? Seems useful. Just woke up to a new big wave.

As Jwein mentioned, "spam delete" deletes everything that a user has done. Its an option during the banning process, but only head mods have it to avoid mistakes being made. So I perma the bots to avoid future spam and cgi when he came back online used the spam delete.

We try to keep an eye out for spam bots, but we don't catch everything. If one spams your wall send a mod a pm and we'll take care of it.

Will do, thank you.



If you demand respect or gratitude for your volunteer work, you're doing volunteering wrong.

There is an issue where everytime I click on a topic in my hot topic tab, instead of getting into the thread, it takes me to VGC’s front page. I have to go to the actual forums and then click the topics in order to get in them. It has been doing this since the site’s update.I am using Safari on iPhone.

Also this: —> ’  <— causes many typing issues.




vivster said:

Can we please take away the ability of people without forum posts to spam on walls and DMs? Or maybe limit them in general? Nobody needs to write more wall posts than one per minute.

This problem with bots spamming people has been going on for months now. It has slowed down a bit but just now I got another one who spammed 200 posts on my wall in mere minutes.

edit: just came back to 400 new wall posts. Is there a way to delete wall posts when you ban those bots?

I haven't checked, but I was pretty sure I had, in fact, put some kind of check in with the latest update - that doesn't mean it's working properly. It's also possible the person doing it, is going through some backdoor means - in which case, figuring out how they're doing it is a little more troubling.

I will have this issue added to the bug list, and confirm whether or not the check is there - and if it is, try and figure out how they're getting around it...



Hynad said:

There is an issue where everytime I click on a topic in my hot topic tab, instead of getting into the thread, it takes me to VGC’s front page. I have to go to the actual forums and then click the topics in order to get in them. It has been doing this since the site’s update.I am using Safari on iPhone.

Also this: —> ’  <— causes many typing issues.

I'm not sure I understand the issue. Are you talking about the Hot Topics box on the front page? And you're saying that all threads (doesn't matter which tab you're currently viewing - ie. Hot Topics, Latest Topics, etc.) - clicking the thread link takes you to the front page??

You mention Safari on an iPhone - are you viewing the "mobile" version of the website, or the full desktop on a mobile device?



Around the Network
TalonMan said:

I'm not sure I understand the issue. Are you talking about the Hot Topics box on the front page? And you're saying that all threads (doesn't matter which tab you're currently viewing - ie. Hot Topics, Latest Topics, etc.) - clicking the thread link takes you to the front page??

You mention Safari on an iPhone - are you viewing the "mobile" version of the website, or the full desktop on a mobile device?

I’m talking about the gamrconnect “Home” page.

The Forum Hot Topic tab thread’s links all lead me to VGC’s front page. I tried wiping all my browsing data including cookies. To no avail. I can click on the forum links under the thread titles (Gaming Discussion, Nintendo Discussion, Website topics, etc, and it will get me those respective parts of the forums, but clicking on the actual topic titles take me to VGC’s front page).

Curiously, if I click on the same threads via my “buddy” at the top, everything goes as expected.

An yeah, I am using the desktop version of the website.

[Edit:] I just switched to the mobile version and the same happens.

Last edited by Hynad - on 14 November 2020


Hynad said:
TalonMan said:

I'm not sure I understand the issue. Are you talking about the Hot Topics box on the front page? And you're saying that all threads (doesn't matter which tab you're currently viewing - ie. Hot Topics, Latest Topics, etc.) - clicking the thread link takes you to the front page??

You mention Safari on an iPhone - are you viewing the "mobile" version of the website, or the full desktop on a mobile device?

I’m talking about the gamrconnect “Home” page.

The Forum Hot Topic tab thread’s links all lead me to VGC’s front page. I tried wiping all my browsing data including cookies. To no avail. I can click on the forum links under the thread titles (Gaming Discussion, Nintendo Discussion, Website topics, etc, and it will get me those respective parts of the forums, but clicking on the actual topic titles take me to VGC’s front page).

Curiously, if I click on the same threads via my “buddy” at the top, everything goes as expected.

An yeah, I am using the desktop version of the website.

[Edit:] I just switched to the mobile version and the same happens.

Ah - cool, so you're one of those seven users that takes advantage of that page...   

I did fix a GREAT DEAL of broken stuff on that page, in particular - not even sure you were aware of some of the broken stuff. Regardless, at this point, everything "should" finally be working correctly - except, of course, for whatever on earth is going on here with you - because for me, it works perfectly.

If you right-click on a thread title and select "Copy Link" - and then past that link in this thread, what does it look like?



TalonMan said:
Hynad said:

I’m talking about the gamrconnect “Home” page.

The Forum Hot Topic tab thread’s links all lead me to VGC’s front page. I tried wiping all my browsing data including cookies. To no avail. I can click on the forum links under the thread titles (Gaming Discussion, Nintendo Discussion, Website topics, etc, and it will get me those respective parts of the forums, but clicking on the actual topic titles take me to VGC’s front page).

Curiously, if I click on the same threads via my “buddy” at the top, everything goes as expected.

An yeah, I am using the desktop version of the website.

[Edit:] I just switched to the mobile version and the same happens.

Ah - cool, so you're one of those seven users that takes advantage of that page...   

I did fix a GREAT DEAL of broken stuff on that page, in particular - not even sure you were aware of some of the broken stuff. Regardless, at this point, everything "should" finally be working correctly - except, of course, for whatever on earth is going on here with you - because for me, it works perfectly.

If you right-click on a thread title and select "Copy Link" - and then past that link in this thread, what does it look like?

https://gamrconnect.vgchartz.com/thread/232694/the-vgchartz-website-development-thread-post-suggestionsfeedback/111/#7




Hynad said:
TalonMan said:
Hynad said:

I’m talking about the gamrconnect “Home” page.

The Forum Hot Topic tab thread’s links all lead me to VGC’s front page. I tried wiping all my browsing data including cookies. To no avail. I can click on the forum links under the thread titles (Gaming Discussion, Nintendo Discussion, Website topics, etc, and it will get me those respective parts of the forums, but clicking on the actual topic titles take me to VGC’s front page).

Curiously, if I click on the same threads via my “buddy” at the top, everything goes as expected.

An yeah, I am using the desktop version of the website.

[Edit:] I just switched to the mobile version and the same happens.

Ah - cool, so you're one of those seven users that takes advantage of that page...   

I did fix a GREAT DEAL of broken stuff on that page, in particular - not even sure you were aware of some of the broken stuff. Regardless, at this point, everything "should" finally be working correctly - except, of course, for whatever on earth is going on here with you - because for me, it works perfectly.

If you right-click on a thread title and select "Copy Link" - and then past that link in this thread, what does it look like?

https://gamrconnect.vgchartz.com/thread/232694/the-vgchartz-website-development-thread-post-suggestionsfeedback/111/#7

Ok - well it doesn't appear to be happening with ALL links though it's definitely happening with SOME of them (this one does it to me, too from the Dashboard page - but several others in the list, work perfectly normal), and I'll need to figure out why that is.

My guess is it has something to do with "post counts" (what you have your "max posts" set to and what it thinks it should be - or something like that!!). Anyway - thanks for the link, this will help!!



TalonMan said:
Hynad said:

https://gamrconnect.vgchartz.com/thread/232694/the-vgchartz-website-development-thread-post-suggestionsfeedback/111/#7

Ok - well it doesn't appear to be happening with ALL links though it's definitely happening with SOME of them (this one does it to me, too from the Dashboard page - but several others in the list, work perfectly normal), and I'll need to figure out why that is.

My guess is it has something to do with "post counts" (what you have your "max posts" set to and what it thinks it should be - or something like that!!). Anyway - thanks for the link, this will help!!

For reference, mine is set to 100 per page.

Edit: And you’re right, some links do work. Very strange.

Last edited by Hynad - on 14 November 2020