Forums - Website Topics - Glitch-fest of a site

I’ve been experiencing the same issues as the OP for some times now when I browse with my phone.



Around the Network

A tip it is allways allways related to adds



 "I think people should define the word crap" - Kirby007

Join the Prediction League http://www.vgchartz.com/predictions

Instead of seeking to convince others, we can be open to changing our own minds, and seek out information that contradicts our own steadfast point of view. Maybe it’ll turn out that those who disagree with you actually have a solid grasp of the facts. There’s a slight possibility that, after all, you’re the one who’s wrong.

kirby007 said:
A tip it is allways allways related to adds

...but not in this last case - it was ME breaking the code :P



TalonMan said:
kirby007 said:
A tip it is allways allways related to adds

...but not in this last case - it was ME breaking the code :P

While tending to adspace



 "I think people should define the word crap" - Kirby007

Join the Prediction League http://www.vgchartz.com/predictions

Instead of seeking to convince others, we can be open to changing our own minds, and seek out information that contradicts our own steadfast point of view. Maybe it’ll turn out that those who disagree with you actually have a solid grasp of the facts. There’s a slight possibility that, after all, you’re the one who’s wrong.

TalonMan said:
kirby007 said:
A tip it is allways allways related to adds

...but not in this last case - it was ME breaking the code :P

Have you done something? Because I havn’t had this issue since this morning and before that, it happened on almost everything I tried to open.



Around the Network
abronn627 said:
TalonMan said:

...but not in this last case - it was ME breaking the code :P

Have you done something? Because I havn’t had this issue since this morning and before that, it happened on almost everything I tried to open.

you might want to clear your browser cache if you're still getting it now, think this was a temp thing this morning your browser might have cached some pages with the bugged code.



Fancy hearing me on an amateur podcast with friends gushing over one of my favourite games? https://youtu.be/1I7JfMMxhf8

Ganoncrotch said:
abronn627 said:

Have you done something? Because I havn’t had this issue since this morning and before that, it happened on almost everything I tried to open.

you might want to clear your browser cache if you're still getting it now, think this was a temp thing this morning your browser might have cached some pages with the bugged code.

Yeah - it was REALLY temporary. Like, it was broken for about 10-15 seconds, and you all were ALL OVER me about it!!! Ha! Ha!!!! :P



TalonMan said:
Ganoncrotch said:

you might want to clear your browser cache if you're still getting it now, think this was a temp thing this morning your browser might have cached some pages with the bugged code.

Yeah - it was REALLY temporary. Like, it was broken for about 10-15 seconds, and you all were ALL OVER me about it!!! Ha! Ha!!!! :P

Hating on the user that checks that vgchartz is working 60/60/24/7 ;.;



Fancy hearing me on an amateur podcast with friends gushing over one of my favourite games? https://youtu.be/1I7JfMMxhf8

I am also experiencing the issue of an add on the right side of the screen covering up forum hot topics. It starts in the usual place where an ad usually is, but then when I scroll down it scrolls WITH the page. It’s super annoying. I’m using Safari on an iPad Pro. I’ve always assumed iPads didn’t have ad blockers, but this issue is going to get me to confirm that assumption.



The adverts blocking the hot topics is sooo annoying.