By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close

Forums - Website Topics - PSA - Don't Update Profile Settings

Seems to be breaking the forums if you attempt a profile setting update right now, I managed to fix it by closing my entire browser but Machina ain't having much luck with that, Staff have been informed.

Update 1: Got to clear your cookies to fix it.

Last edited by Ryuu96 - on 03 January 2022

Around the Network

Thanks for the heads up.



    

Basil's YouTube Channel


                    

Ok, thanks for the warning.

Question: does it also happen when changing your avatar? Becuse there's a lot of people that will try to change their X-mas avys for their normal ones.



Please excuse my bad English.

Currently gaming on a PC with an i5-4670k@stock (for now), 16Gb RAM 1600 MHz and a GTX 1070

Steam / Live / NNID : jonxiquet    Add me if you want, but I'm a single player gamer.

JEMC said:

Ok, thanks for the warning.

Question: does it also happen when changing your avatar? Becuse there's a lot of people that will try to change their X-mas avys for their normal ones.

Seems to work fine, it may be localised to the "User Profile" settings.



Ryuu96 said:
JEMC said:

Ok, thanks for the warning.

Question: does it also happen when changing your avatar? Becuse there's a lot of people that will try to change their X-mas avys for their normal ones.

Seems to work fine, it may be localised to the "User Profile" settings.

Thanks for the quick answer.



Please excuse my bad English.

Currently gaming on a PC with an i5-4670k@stock (for now), 16Gb RAM 1600 MHz and a GTX 1070

Steam / Live / NNID : jonxiquet    Add me if you want, but I'm a single player gamer.

Around the Network
JEMC said:
Ryuu96 said:

Seems to work fine, it may be localised to the "User Profile" settings.

Thanks for the quick answer.

Np.

Now stop using my avatar please.

Spoiler!
Jk Jk I'm changing back.


Ryuu96 said:

Seems to be breaking the forums if you attempt a profile setting update right now, I managed to fix it by closing my entire browser but Machina ain't having much luck with that, Staff have been informed.

Update 1: Got to clear your cookies to fix it.

What part of the user profile are you trying to update when it gives you the error. I made a minor change to my Music section and it passed through.



Signature goes here!

TruckOSaurus said:
Ryuu96 said:

Seems to be breaking the forums if you attempt a profile setting update right now, I managed to fix it by closing my entire browser but Machina ain't having much luck with that, Staff have been informed.

Update 1: Got to clear your cookies to fix it.

What part of the user profile are you trying to update when it gives you the error. I made a minor change to my Music section and it passed through.

Signature but I tried Music now and it also broke forums (and doesn't update).

Also broke with Machina but Idk what he was trying to update.



Happened to me I thought the site was just taking a dump for half a day before I could randomly open this thread before it broke again straight after but the cookie resetting worked.



Ryuu96 said:
TruckOSaurus said:

What part of the user profile are you trying to update when it gives you the error. I made a minor change to my Music section and it passed through.

Signature but I tried Music now and it also broke forums (and doesn't update).

Also broke with Machina but Idk what he was trying to update.

It was Favourite Games, and I've just tested it out again by trying to change Favourite Games and Favourite Books at the same time.

I get the same problem I got originally - clicking 'Update Profile' doesn't seem to register, then when I try to browse the forums or go back to my profile I can't (I just get an endless loading animation on the tab and the page itself never updates). Clearing the site's cookies allows me to browse the forums and my profile again, though the changes made to the profile don't show up.

Could it be related to the sign-up issue that we're asking @jlauro  about right now @TruckOSaurus ?