By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close

Sony is so Stupid.

 

Sony to raise price of PS3? Swedish retailer says so. #1
One of Swedens biggest online-shops, Webhallen, are saying in their latest newsletter that SONY is raising the price on PS3 because of the financial crisis.

Anybody else heard of this?

The whole newsletter was very anti-SONY btw...


Battle of Next-gen.
Tidigare i år, i samband med GTA IV-releasen utlyste vi en fight mellan konsolerna. Xbox 360 gick klart, men inte ohotat, ut som segrare.
Inför årets avgörande julhandel ser trenden ut att hålla i sig. Microsoft har nyligen sänkt priset på Xbox 360 och lägger nu till jul med 2 kostnadsfria spel i konsolpaketet. Ni lär också märka av deras kommande satsning på casual gamers med Lips och Scene It 2 som fokusprodukter. Sony har valt en lite annorlunda väg. I spåren av finanskrisen kommer nu en prishöjning, som lär slå igenom i dagarna. Samtidigt blev man tvungna att dra tillbaka sitt kanske sista trumfkort för i år, Little Big Planet, pga en produktionsmiss (ny-release den 7:e nov). I dagsläget får man 3 st Xbox Arcade för en PS3. Sonys sista Final Fantasy är dess Blu-rayspelare, men man får svårare och svårare att hävda sitt pris.
Våra spådomar i kycklingben verkar falla in, har Europa en ny kung på konsoltronen?

P.S. En fråga till alla Wii-ägare:Hur många av er känner till att det finns fler spel att tillgå än Wii Sports? Jasså, ni använder den som tidningspress istället... vi misstänkte det.



http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=340510