By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close

Hoi!

Ik ben in Amsterdam geboren, opgegroeid in Apeldoorn en heb na het Veluws College, Artificial Intelligence gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb tijdens mijn studententijd en daarna in Uilenstede gewoond in Amstelveen aan de grens van Amsterdam. Elke dag met lijn 51 naar het Weesperplein.

Na drie jaar had ik genoeg van de Universiteit (de studie was zo nieuw dat de inhoud een beetje opraakte) en ben aan de slag gegaan bij een software bedrijf in Hoofddorp, naast Schiphol. Daar heb ik nog de broer van Arjan Brussee ontmoet die toen net Jazz Jackrabbit had gemaakt. We waren toen ook geinteresseerd in het maken van games voor mobile devices (toen Psion Series 5, Pocket PC and Palm Pilot) Die plannen zijn niet verder gekomen dan een port van V-Rally. In plaats van games is het bedrijf groot geworden met gps route planners.

Ik ben in 2002 naar Canada verhuisd en heb daar nog 7 jaar door gewerkt voor hetzelfde bedrijf via het internet. Het tijdverschil bleek erg gunstig te zijn voor het oplossen van bugs die over dag gevonden werden. Wat ik het meest mis van Amsterdam is het Vlaams Friethuis aan de Voetboogstraat. En de jaarlijkse Innercity Trance events met Tiesto in de Rai. Dat was epic. Ik ben daar nu toch te oud voor. Ik heb nog wel een stapel CDs van Tiesto, op het moment zit Parade of the athletes in the CD speler in de auto. Fantastische mix met classic Trance.