By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close
vaio said:
Roma said:
vaio said:
Jag tror o hoppas att Nintendo spänner musklerna lite denna gången. Sony o MS har gjort det hela denna generationen o nu e de Nintendos tur.

Jag tror också att vi kommer att få de nya Zelda till jul (har trott det sedan generationen började).

Mm de ju på tid nu att vi får ett nytt Zelda (till  hem consolen alltså) men för min del så kan jag vänta lite till faktiskt. Jag vill ha ett bättre Zelda än de förra så om det tar längre tid för det så gör det inget

 

Hej EVVK yes den här tråden e bara för oss eller ja om man kan norka så funkar det väl det med, danska också kanske :P

 

 

Det nya Zelda till Wii har varit i produktion längre än det förra, dessutom så var förra Zelda gjort för GC i åtanke medan detta kommer vara gjort för Wii´n.

Om man har i åtanke på hur lång tid Nintendo brukar ta på sig att göra ett av deras stora spel så är en jul release precis i linje med vad dem brukar göra.

 

de sant, om nu Iwata menade det han sa om att Zelda var i produktion sen E3 2005 så borde det släppas i år. men grejen e bara den att ena stunden säger att det är i produktion o andra stunden att de inte vet hur spelet kommer vara och att de kanske inte hinner släppa ut spelet i Wiis livs längd. men ärligt jag tar det som BS, de vill säkert överaska oss än en gång

 



    R.I.P Mr Iwata :'(