Forums - Website Topics - 502 Bad Gateway. Part 3!

I revive this thread for the third time.

http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=233931&page=9#54

I can't load that while logged in. I can load page 8. So something on page 9 (100 post per page, so 900th post) is preventing it from loading for me.



  • Deadliest mass shooting by an individual in US history (10/01/2017)
  • Deadliest high school shooting in US history (02/14/2018)
  • Deadliest massacre of Jews in US history (10/27/2018)
  • Political assassination attempt of TWO former presidents(and 10+ other people)  (10/23/2018 - and beyond)
Around the Network

I've been getting this on several pages for the last while.



I describe myself as a little dose of toxic masculinity.

Yup, twitter embeds again, we're aware

Fix will hopefully be soon, just don't post any tweet URLs for now.

Last edited by Ryuu96 - on 26 January 2018

Fixed.



Yeah just had one. Looks like threads are working again as well. Couldn't upload screenshots or banners or boxarts for a few yours too.



    The NINTENDO PACT 2015[2016  Vgchartz Wii U Achievement League! - Sign up now!                      My T.E.C.H'aracter

Around the Network

I've fixed a few Threads (and titles). Hopefully all remains working.



                                                                                                             

The fix broke other things. :(

It's been backed out.



Having issues with this thread



I cannot get my sig to work. I've tried [URL=https://psnprofiles.com/RyudoAdam][IMG]https://card.psnprofiles.com/1/RyudoAdam.png[/IMG][/URL] and and even https://card.psnprofiles.com/1/RyudoAdam.png

 

Then tried the HTLM onr in the editor. Every time 502 bad gateway. It shows up when I got to edit my sig but not in the actual forums or posts.

Last edited by SegataSanshiro - on 28 January 2018

SegataSanshiro said:

I cannot get my sig to work. I've tried [URL=https://psnprofiles.com/RyudoAdam][IMG]https://card.psnprofiles.com/1/RyudoAdam.png[/IMG][/URL] and and even https://card.psnprofiles.com/1/RyudoAdam.png

 

Then tried the HTLM onr in the editor. Every time 502 bad gateway. It shows up when I got to edit my sig but not in the actual forums or posts.

As a work around until it's fixed, if you switch the two https to http it will work.