By using this site, you agree to our Privacy Policy and our Terms of Use. Close

Forums - Website Topics - The VGChartz Website Development Thread - Post Suggestions/Feedback.

Hiku said:
trunkswd said:
@Hiku It looks like an issue everyone is having. We have let Talon know, but it might be a little time before he can get working on a fix.

Thanks. It's actually working properly for me now though.
Talon is online so maybe he fixed it.

Yeah he has gone and fixed the issues.  



VGChartz Sales Analyst and Writer - William D'Angelo - I stream on Twitch and have my own YoutubeFollow me on Twitter @TrunksWD.

Writer of the Gap Charts | Weekly Hardware Breakdown Top 10 | Weekly Sales Analysis | Marketshare Features, as well as daily news on the Video Game Industry.

Around the Network

I haven't been able to post images from mobile.

They get attached, but when I click "Post" it goes blank.



Test



TalonMan said:
Test

Success?



Massimus - "Trump already has democrat support."

SpokenTruth said:
TalonMan said:
Test

Success?

I'd guess yes? Talon has been hard at work on the site. 



VGChartz Sales Analyst and Writer - William D'Angelo - I stream on Twitch and have my own YoutubeFollow me on Twitter @TrunksWD.

Writer of the Gap Charts | Weekly Hardware Breakdown Top 10 | Weekly Sales Analysis | Marketshare Features, as well as daily news on the Video Game Industry.

Around the Network
SpokenTruth said:
TalonMan said:
Test

Success?

LOL!! Actually, fail. That was posted in our new "test" website and should have gone in our test database - but it wound up over here in "live", so that's a bummer...  :'(

...oh well - easy enough to fix!!



Moren said:
I haven't been able to post images from mobile.

They get attached, but when I click "Post" it goes blank.

1) Are you using the "mobile" version of the editor? Or, the desktop version?

2) Are you uploading the image directly into the post, or is the image hosted outside the post?

3) And of course, the usual: mobile device? browser? version?



TalonMan said:
SpokenTruth said:

Success?

LOL!! Actually, fail. That was posted in our new "test" website and should have gone in our test database - but it wound up over here in "live", so that's a bummer...  :'(

...oh well - easy enough to fix!!

Talon doing all these secret things 😉



VGChartz Sales Analyst and Writer - William D'Angelo - I stream on Twitch and have my own YoutubeFollow me on Twitter @TrunksWD.

Writer of the Gap Charts | Weekly Hardware Breakdown Top 10 | Weekly Sales Analysis | Marketshare Features, as well as daily news on the Video Game Industry.

TalonMan said:
Moren said:
I haven't been able to post images from mobile.

They get attached, but when I click "Post" it goes blank.

1) Are you using the "mobile" version of the editor? Or, the desktop version?

2) Are you uploading the image directly into the post, or is the image hosted outside the post?

3) And of course, the usual: mobile device? browser? version?

1) I'm using the mobile version.

2) I'm uploading the image directly.

3) Galaxy S9+ Android, Chrome V 81.0.4044.96 (I just updated and retested before posting this) 



Moren said:
TalonMan said:

1) Are you using the "mobile" version of the editor? Or, the desktop version?

2) Are you uploading the image directly into the post, or is the image hosted outside the post?

3) And of course, the usual: mobile device? browser? version?

1) I'm using the mobile version.

2) I'm uploading the image directly.

3) Galaxy S9+ Android, Chrome V 81.0.4044.96 (I just updated and retested before posting this) 

So - one possibility (without me breaking away and spending a ton of time investigating this), is that the image you're attempting to upload is too big. There is a cap of 500k for image sizes (and even that may get reduced in the very near future). If you are using the desktop version, uploading a file greater than 500k will cause a "Your file is too big!!" message to appear and won't allow you to upload - unfortunately, I was not able to get that same message to appear in the "mobile" version of the editor (this is a 3rd party app, using 3rd party plug-ins - so there's only so many weeds I'm willing to stumble through, for something like this!!!). Even without the message though, the cap does remain in place - so attempting to upload a file larger than 500k might appear to be successful, but the storage function will simply drop that image if it's too big...

...can you confirm the size of the image you're attempting to upload? If you have access to a desktop (or can hit the "display as desktop" link at the very, very bottom of any page when viewing the site on your mobile device so that it can emulate "desktop" on your mobile device) - can you try to upload the same image using the "desktop" editor?

Let me know how you make out...