Forums - Website Topics - Do the forums work for you? (Gamrconnect)

It appears the forums were having issues all night and no one was able to post. But not it is looking like some people have access and other don't. Are the forums working for you? Be sure to post what browser you are using. 

Edit: Forums should be working for everyone now. 

Last edited by trunkswd - on 06 April 2020

VGChartz Sales Analyst and Writer - William D'Angelo - I stream on Twitch and have my own YoutubeFollow me on Twitter @TrunksWD.

Writer of the Gap Charts | Weekly Hardware Breakdown Top 10 | Weekly Sales Analysis | Marketshare Features, as well as daily news on the Video Game Industry.

Around the Network

i had problems when i tried to hop on about 30 mins ago, a minute later i didnt have any issue at all
FF on win10



 "I think people should define the word crap" - Kirby007

Join the Prediction League http://www.vgchartz.com/predictions

Instead of seeking to convince others, we can be open to changing our own minds, and seek out information that contradicts our own steadfast point of view. Maybe it’ll turn out that those who disagree with you actually have a solid grasp of the facts. There’s a slight possibility that, after all, you’re the one who’s wrong.

kirby007 said:
i had problems when i tried to hop on about 30 mins ago, a minute later i didnt have any issue at all
FF on win10

Looks like no one was able to get access or at least post for about 5 hours as there were no new posts until the last 5-10 minutes. 



VGChartz Sales Analyst and Writer - William D'Angelo - I stream on Twitch and have my own YoutubeFollow me on Twitter @TrunksWD.

Writer of the Gap Charts | Weekly Hardware Breakdown Top 10 | Weekly Sales Analysis | Marketshare Features, as well as daily news on the Video Game Industry.

Now they are working for me.



German YouTuber and Streamer:

Me trying to write reviews:
Octopath Traveler

Amazon 2020 thread

They weren't loading in Firefox last night, but they were loading on other browsers. They still wouldn't load when I got up a little while ago. I had to close out FF and restart it to get the forums to load.



Around the Network

It works for me, but the top add is still taking half the screen.



duduspace11 "Well, since we are estimating costs, Pokemon Red/Blue did cost Nintendo about $50m to make back in 1996"

http://gamrconnect.vgchartz.com/post.php?id=8808363

Mr Puggsly: "Hehe, I said good profit. You said big profit. Frankly, not losing money is what I meant by good. Don't get hung up on semantics"

http://gamrconnect.vgchartz.com/post.php?id=9008994

I couldn't use Gamrconnect at all for about 4 hours. Tried Firefox, Chrome and Edge.



starcraft - Playing Games = FUN, Talking about Games = SERIOUS

I thought it was just me lmao.... glad its working again.



It ended up being a DNS issue. JLauro has fixed the problem and it should be working for everyone now. 



VGChartz Sales Analyst and Writer - William D'Angelo - I stream on Twitch and have my own YoutubeFollow me on Twitter @TrunksWD.

Writer of the Gap Charts | Weekly Hardware Breakdown Top 10 | Weekly Sales Analysis | Marketshare Features, as well as daily news on the Video Game Industry.

I'm glad the problem has been solved.



Please excuse my bad English.

Currently gaming on a PC with an i5-4670k@stock (for now), 16Gb RAM 1600 MHz and a GTX 1070

Steam / Live / NNID : jonxiquet    Add me if you want, but I'm a single player gamer.